Over ons

Waar staan wij voor
IMG_0207 foto op webpagina Over onsDe doelstelling van de stichting is om mee te bouwen aan een groot visnet van volwassen, apostolische wedergeboren gelovigen. Zij zullen de komende enorme oogst van mensen, die tot levend geloof in Jezus Christus komen, gaan binnenhalen en discipelen.

Onze motivatie
De Stichting zet zich in om discipelen van Jezus Christus te maken, zowel binnen als buiten de kerkmuren, die net zo zullen wandelen als hun Meester. Wij willen mensen gedegen Bijbelonderwijs geven en praktisch trainen om de opdracht van Jezus in Mattheüs 10:7-8 uit te voeren: “En als u op weg gaat, predik dan: Het Koninkrijk der hemelen is nabijgekomen. Genees zieken, wek doden op, reinig melaatsen, drijf demonen uit. U hebt het voor niets ontvangen, geef het voor niets.”

Wat wij doen
De stichting ondersteunt het werk van Ronald Plat op straat. Onder de naam “gloriestoel” onderwijst hij mensen over Bijbelse genezing en neemt hij teams mee de straat op met een stoel en een banner om de zieken te genezen. Voorts worden er door hem “kick-start” trainingen door het land gegeven om wedergeboren gelovigen te trainen hoe zij de zieken kunnen genezen. Ronald neemt dan kleine teams mee in de winkelstraten van hun woonplaats. Voor getuigenissen van genezingen op straat verwijzen wij u naar het YouTube kanaal van Ronald Plat, onder afspeellijst “genezingen”.

Naast het genezen van de zieken maakt de Stichting zich ook sterk om de tweede opdracht van Jezus in Mattheüs 10:8 uit te voeren: wek doden op. Dit betekent dat een team mensen gaat bidden met voortijdig overleden personen zodat zij terug zullen keren in hun (gezond) lichaam.

Naast het werk op straat verzorgt de Stichting ook een cursus identiteit en autoriteit in Christus. Deze cursus wordt enerzijds “live” gegeven in het land en anderzijds beschikbaar gesteld via het YouTube kanaal van Ronald Plat.

Voorts ondersteunt de Stichting een waterpompen project in Tororo, Oeganda.